Letni rokli

         Обикновено модните тенденции за определен сезон се определят година по-рано, което пък ни дава възможност от през зимата да се подготвим за пролетно/летния сезон. това е много добре, тъй като сме наясно от рано дали ще можем да носим старите си letni rokli или ще имаме достатъчно много време, за да се заредим с нови такива. Тази година има няколко актуални акцента за letni rokli, които ще е добре да спазите и със сигурност няма да намерите в гардеробите си. Ние ще ви запознаем с някои от тях, за да имате представа какво да търсите, за да бъдете актуални.

Letni rokli 2016 година от онлайн магазин Laleto:

  • А-симетрични модели, това е изместване от централната линия, което се случва само в една от страните. Това включва неравномерна дължина, едно голо рамо и др.
  • Комбинацията между два контраста също е много актуална, най-вече смеската между черно и бяло, но може да е и смесица между други цветове. Те са много загадъчно и красиво примесени и изглеждат много добре върху роклите.
  • Етнически мотиви – африкански, индийски, мексикански. По този начин почитаме част от другите култури, тези рокли са интересни и различни.
  • Цветните принтове също са много красиви и интересни, тази година върху много от роклите ще видите различни видове цветя. По този начин показваме новото начало – разцъфването, а и женската природа – нежна като цвете.
  • Изключително актуална и за тази година е дантелата, както и други мрежести материали.
  • Смесица имаме и между различните материи, като в повечето случаи се смесват прозрачни с непрозрачни материи. Дантела например може да има само като акцент върху някоя част на роклите.
  • Цветовите гами са свежи, цветни и искрящи, излъчващи слънцето и топлината на лятото.

Това са основните тенденции при letni rokli, а вие след като вече ги знаете имате възможността да се заредите с нови и различни модели рокли, с които да сте актуални и модерни по всяко време. Laleto е онлайн магазин, който има възможността да ви предложи множество различни рокли, така че вие само трябва да се възползвате и да пазарувате на воля.