Armada Laser Center

Какво е Armada Laser center?

Ние сме център за лазерна епилация пловдив в естетика, който предлага най-високо качество на обслужване и разполага с едни от най-квалифицираните специалисти. Ние предлагаме най-добрата лазерна епилация, тъй като разполагаме с най-иновативната апаратура за извършването на процедурите.

 

За апаратурата:

Разполагаме с лазер Александрит, който повлиява на по-тъмни и по-светли косми, което ви гарантира по-качествен и дълготраен ефект.

 

Защо да изберете Armada Laser center?

За нас най-важни сте вие и това как се чувствате. Ние сме способни да ви предложим обслужване, с което да се чувствате много добре. Ще ви предложим преглед при нашите специалисти дерматолози преди да предприемете процедури с лазерна епилация. Най-важно за нас е как се чувствате, за да останете доволни и да се върнете отново при нас, а и да ни препоръчате на вашите приятели, защото ще им гарантирате качество.

 

Какво можем да ви предложим?

Вече разбрахте за апаратурата, с която разполагаме, предлагаме ви и много добро обслужване. Разполагаме с млад и квалифициран екип, който се стреми постоянно да се развива и да не изостава от тенденциите в медицината и естетиката. Екипът е готов да ви консултира и препоръча най-доброто за вас. Освен това работят с изключителна бързина, тоест няма да ви е нужно отделянето на много време от така ценното ви в натовареното ежедневие. Веднага след процедури ще имате възможност да се завърнете към обичайния си начин на живот.

 

Къде и как да ни намерите?

Намираме се на много удобно място:

В центъра на град Пловдив, на ул. Патриарх Евтимий 17

телефон за връзка: 0878 722 180.

Ако имате някакви въпроси можете да се обадите и да получите нужната ви информация или да си запишете час. А ако нямате достатъчно време, заради работата и стоите постоянно на компютър, можете тайно от началниците ви да ни пишете на:

Ще ви обърнем внимание така, както е удобно за вас.

Работното ни време е съобразено с вас и вашето свободно време. Работим и в събота с нормално работно време.

 

А какви са цените (сигурно е следващия ви въпрос)?

Цените са абсолютно съобразени с предлаганото на пазара, а за качеството, а също така и цените са съобразени с качеството, което ви предлагаме. В момента предлагаме най-доброто за град Пловдив.

 

Очакваме вашите обаждания и записвания на часове в Armada Laser center!

 

http://www.plovdivlazer.org