Лазерно обезкосмяване цени

 

Лезерното обезкосмяване е най-надеждният и ефективен метод за трайно отстраняване на нежеланото окосмяване по тялото и лицето. Все повече хора се доверяват на този метод и остават доволни от получените резултати. Разбира се с годините технологията се разви и методът стана все по-достъпен. Въпреки това, обаче, все още много хора смятат лазерното обезкосмяване за един от най-скъпите методи за отстраняване на нежеланото окосмяване. Това, обаче, е огромна заблуда. В дългосрочен план, лазерна епилация пловдив освен, че е най-надеждният и ефективен метод е и най-изгодният такъв. Това е така, защото ефекта на всички „традиционни“ методи за епилация е твърде краткотраен, изискват допълнителни козметични продукти, които не са особено евтини, и непрекъснат разход за процедури за епилация.

Ефекта от лазерната епилация продължава няколко години, която спестява разходите за епилация за този период. Ако направите една проста сметка и изчислите какво сума давате за епилация всяка година, ще останете много изненадани, а дори и шокирани от получилата се сума. Да не говорим за другите фактори, които няма как да изчислите с парична равностойност, като времето, което отделяте за епилация, болка, раздразнена кожа и други неприятни реакции от епилацията. Ето защо лазерната епилация всъщност се оказва и най-изгодният метод за премахването на нежеланото окосмяване.

Много е важно да изберете място, където да се подложите на лазерна епилация, което се ползва с положително мнение сред обществото и с реноме. Лазерен център „Армада“ предлага на своите клиенти прозрачност, коректност и отговорност за тяхното здраве. Повечето центрове за лазерна епилация не желаят да публикуват публично своя ценоразпис, което води подозрения сред клиентите. Лазерен център „Армада“ подхожда изключително прозрачно и коректно към своите клиенти, като ги консултира и специалистите отговарят на всички възникнали въпроси, свързани с лазерната епилация.

Разбира се, поради факта, че космите растат на различни етапи, а лазерната епилация отстранява само тези, които са в активна фаза на растеж, са необходими различен брой процедури, за постигането на желания резултат. Обикновено той е между 5 и 9 процедури, но е строго индивидуален за всеки едни човек. Той се определя от специалистите лекар-дерматолог и медицински козметик, които са част от екипа на лазер център „Армада“. Продължителността на лечението се определя на базата на типа и цвета на вашата кожа, дебелината на космите и хормоналния ви фон. Ето защо крайната цена за всеки е различна. Въпреки това цените на център „Армада“ за различните зони са както следва:

ЖЕНИ

  • Бикини = 70 ЛВ.
  • Подбедрици = 100 ЛВ.
  • Цяло Лице = 55 ЛВ.
  • Цели Крака = 250 ЛВ.

 

МЪЖЕ

  • Рамене = 60 ЛВ.
  • Гърди = 80 ЛВ.
  • Слип = 70 ЛВ.
  • Цели Крака = 270 ЛВ.

http://www.lazerplovdiv.com/

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.