Лазерна епилация

    Цял живот сте си мечтали да се отървете завинаги от окосмяването по тялото или по лицето си. Винаги сте се надявали да с измисли такъв метод, който е да е за цял живот. Е, вече можете да сте спокойни, защото лазерната епилация е вашият метод. След като вече съществува начин за така мечтаното от вас трайно премахване на окосмяването няма причина да не го изпробвате.

Вероятно има няколко неща, които все още ви спират да го направите. Нямате достатъчно информация за процедурите и лазера, с който се извършват? Не знаете на кои зони може да се приложи лазерна епилация? Притеснявате се, че след като е най-новия и модерен метод за обезкосмяване вероятно ще е и много скъп?

Нашата работа е да ви дадем точна информация за лазерна епилация. За нейните цени. Зоните, върху които може да се приложи или каквото още ви интересува.

Лазерната епилация е процедура, която може да се приложи върху всички зони по тялото и по лицето, с изключение зоните около очите. Може да се използва както от жени, така и от мъже. Лазерът, с който работи Армада лазер център на пример е Александрит. Той е от най-ново поколение лазери и има доста предимства пред останалите такива. Лазерът работи със светлина, която мелънинът в косъма поглъща и превръща в топлинна енергия, която пък от своя страна уврежда фоликула на косъма и предотвратява неговата повторна поява.

Цената на дадените процедури никак не е скъпа, като имате в предвид, че са както казахме сравнително нови, но и резултатът от тях е траен. Което означава, че колкото и да струват, след като ще ви спестят цял живот ходене по мъките и даване на пари за други методи за обезкосмяване, той се превръща в най-евтиният сред всички методи за обезкосмяване.

Задължително преди да се подложите на лазерна епилация е необходимо да направите консултация при специалист. За да може той да прецени дали сте подходящи за извършването на желаните процедури, дали нямате някакъв здравословен проблем, който да бъде пречка и т.н. Това можете да получите, ако посетите Армада лазер център. В него ще се отнесат с вас с голямо внимание и вие не сте безразлични за нашия екип. От вашия резултат, зависи нашата репутация. Така че вярвайте в нас и ни посетете.