Лазерна епилация за или против

Предимства и недостатъци на лазерната епилация

За или против услугата лазерна епилация се превърна в една от горещите теми през последните години. Доволните и огорчените от ефективността на услугата дебатират усилено в социалните мрежи и форуми. Истината обаче всеки сам открива за себе си. Какво ще рече това?

Не е задължително веднага да се впуснете в изпробване на услугата лазерна епилация, достатъчно е да се запознаете с нейните предимства и недостатъци.

  • Недостатъци на услугата лазерна епилация:

Както всяка услуга, така и лазерната епилация не е перфектна. В практиката често се използват остарели уреди от преди години, които не са съвместими с кожата и окосмяването на клиентите. Това е причина за изгаряне на епидермиса по време на епилация, пигментация на кожата и понякога появата на рак на кожата. Последното обаче е резултат от недостатъчното знание и опитност на служителя, извършващ дълготрайното обезкосмяване. Изгаряне може да получите също и при неправилната настройка дори и на модерен лазер. В много редки случаи лазерното епилиране поражда обратен ефект и окосмяването вместо да намалява, започва да се увеличава. Също така не е присъщо за услугата да изпитвате болка по време на обезкосмяване. Както виждате, причините за недоволство на редица клиенти са основателни, но това не прави услугата лазерна епилация по-малко ефективна. Напротив, причината тя да е неефективна понякога и да се създават колебания като „за или против” е далеч по-различна.

 

  • Предимства на услугата лазерна епилация:

Безспорно предимствата са дълготрайно обезкосмяване и безболезнена епилация. Какво още обаче може да Ви предложи тази услуга?

В случай, че се колебаете дали сте за или против услугата лазерна епилация, най-добре надникнете зад вратите на успешен и опитен лазер център, за да видите как се случва магията на обезкосмяване. Това може да стане и през интернет, докато разглеждате клипове и т.н. Тъй като пазара се пренасити от предлагането на лазерна епилация от различни центрове и клиники – отсейте и вземете за еталон професионален лазер център, за да придобиете цялостна представа.

Например, лазер център „Армада” притежава дългогодишен опит и предлага на клиентите си безплатна консултация с медицинско лице, към което можете да зададе всички въпроси, които Ви вълнуват. В центъра може да извършите и безплатна лазерна епилация под формата на демо-процедура, за да усетите, че няма болка и да имате видими резултати. Като цяло една лазерна епилация не се състои само от минаването на лазера по кожата. Тя е програма от индивидуални процедури, отношение и внимание. С лазерна епилация в център „Армада” Вие си подарявате не само дълготрайно обезксомяване, а едно незабравило изживяване.

Посетете център „Армада” и сами преценете за или против услугата лазерна епилация сте. Очакваме ми!

http://armadalasercenter.bg

Posted from Plovdiv, Plovdiv Province, Bulgaria.