Бални рокли

    И тази година, както всяка друга, треската по баловете започва още от студените месеци. Нетърпеливите абитуриентки започват да търсят своите идеални бални рокли още през ноември и декември на миналата година. Но, за да могат да се ориентират по-добре в избора си, ние сме подготвили няколко съвета, за тазгодишните тенденции, които ще им бъдат полезни.

Тази година линиите на балните рокли, както и изцяло в модата са по-разкроени и свободни. Направени са максимално екстравагантни и сексапилни. Естествено има и вталени модели. Не се залага много на блясъка и пайетите, по скоро са семпло и отбрано пришити за почитателките на блясъка. Тази година сред силуетите ще срещнете тип русалка, както и прави, вталени, с шлейфове или тюл.

За материите са заложели на качествена коприна и сатен. Някои модели се изработват от прозрачни материи като шифон и тюл, които са леки и ефирни, а и придават свобода на движенията. Доминираща и тази година е дантелата. Предпочитана е от много голяма част от абитуриентките за бални рокли. Предлагат се бални рокли с по-семпла визия, а за тези, които харесват по-пищните, различни и нестандартни модели също ще намерят голямо разнообразие.

Сред тенденциите за цветове тази година са черно и бяло – в съчетани, както и по отделно, тюркоаз, зелено и сребристо. За по-смелите и дръзки има подготвени и ярки цветове, които са актуални за тази година. За тези от вас, които са почитатели на по-светлите, семпли и пастелни цветове, могат да избират сред бежово, телено, праскова, капучино, цвят сьомга и др.

Дългите рокли отново доминират над късите бални рокли. Те са много изискани и сексапилни, а когато са с дълбоки цепки и голи гърбова, това им придава допълнително стил и класа.

Тази година, както и всяка друга, моделите бални рокли са помислили, както за почитателите на семплите, обикновени и класически модели, така и за дръзките, смелите, обсипани с камъни и пайети модели. Въпрос на избор и вкус от страна на абитуриентките.

Разнообразни модели бални рокли имаме и ние в онлайн магазин Laleto. Заредили сме се с арсенал от различни видове модели, материи и стилове, за да има за всяка от вас по нещо.